Търсите най-изгодните условия за потребителски или ипотечен кредит? Обикаляте банковите офиси, но Ви предлагат условия, които не отговарят на нуждите Ви?

Не бъдете като хората, които се примиряват и приемат всичко, само защото се нуждаят от финансиране! С Немски ООД можете да реализирате плановете си и да получите изгодни условия за кредит!

Ние сме лицензиран кредитен посредник, който има дългогодишен опит в договарянето на различни кредитни продукти за физически лица и фирми.

Това ни дава възможността да договорим ИНДИВИДУАЛНИ условия за всеки наш клиент.

Първата ни задача е да се запознаем с Вас и нуждите Ви. При събиране на офертите се водим от това Вие да получите не просто добри, а най-изгодните условия за кредита.

 За целта предоставяме поне ТРИ оферти от различни банки. След това Вие имате възможността да ги разгледате подробно и да се консултирате с нас за техните предимства и недостатъци.

При специфично търсене, налагащо изключения от стандартните условия на банките, може да бъде предложена само 1 оферта от конкретна банка, която удовлетворява изискванията на клиента.

Call Now Button