Имате толкова много планове, но не можете да ги реализирате? Нуждаете се от надежден партньор, който да Ви помогне да закупите своя мечтан дом?

Вече не е нужно да гледате с копнеж обявите за имоти и строителство. Забравете за безкрайното лутане между банките и дългите разговори с банковите служители, които не могат да разберат нуждите Ви.

ипотечен кредит
Ние от Кредитен посредник Немски ЕООД можем да Ви спестим много време, усилия и средства.

С нас вече не е нужно да се притеснявате за дребния шрифт и скритите условия по ипотечен кредит. Ние сме регистриран кредитен посредник, който познава всички актуални банкови закони и изисквания на Република България. Работим с всички банкови институции и сме запознати с техните кредитни продукти.

Тези знания и опит ни дават сигурността, че можем да Ви помогнем независимо дали искате да инвестирате в търговски обект, строителство или ново жилище.

Особеност на ипотечен кредит е, че докато Ви го отпуснат, може да изпуснете имота, който сте си харесали. Причината е, че много хора не са запознати с изискванията и им отнема много време да прочетат договора и да обсъдят дали тази оферта ги устройва. Затова нашата цел е максимално да Ви улесним и да съкратим процеса по отпускането на ипотечен кредит.

Ще Ви спестим дългия процес по събиране на оферти за ипотечен кредит и сравняването им. Вместо това ще ВИ предложим най-добри оферти за ипотечен кредит и ще Ви обясним подробно техните особености, плюсове и минуси.

Така Вие ще можете да вземете информирано решение БЕЗ да се притеснявате, че ще пропуснете нещо или ще изпуснете желания имот.

Ние можем да Ви помогнем като договорим за Вас:

  • Ипотечен кредит за покупка на апартамент – имате възможност да закупите както обзаведен и готов за нанасяне апартамент, така и такъв на груб строеж (Акт 14 или Акт 15) или за основен ремонт.
  • Ипотечен кредит за покупка на къща – няма значение дали става въпрос за масивна или сглобяема къща. Имотът може да има УВЕ или да е на груб строеж.
  • Ипотечен кредит за строеж на масивна къща – можете да получите кредит за строеж на масивна къща във всека точка на България. Такъв кредит се усвоява на траншове, според договора със строителя.
  • Ипотечен кредит за строеж на сглобяема къща – можете да получите кредит за строеж на сглобяема къща във всека точка на България. Такъв кредит се усвоява на траншове, според договора със строителя.
  • Ипотечен кредит за покупка на търговски обекти – можете да закупите търговски обекти на името на физическо лице, което е доказало доходи от трудова заетост.
  • Ипотечен кредит за покупка на земя – ние ще договорим ипотечен кредит за покупката на земя, който може да бъде до 90% от пазарната оценка на имота.
  • Ипотечен кредит за покупка Покупка на УПИ – ние ще договорим ипотечен кредит за покупката на УПИ, който може да бъде до 90% от пазарната оценка на имота.
  • Ипотечен кредит за покупка на парцел – ние ще договорим ипотечен кредит за покупката на парцел, който може да бъде до 90% от пазарната оценка на имота.
Call Now Button