Искате да намалите месечните вноски на кредитите, които имате? Чудите се как да оптимизирате семейния бюджет?

Сега е най-подходящият момент да обедините задълженията си и да плащате само ЕДНА вноска. Открийте своя верен партньор и се доверете на Немски ООД. Ние сме лицензиран кредитен посредник и имаме дългогодишен опит в предлагане на кредитни продукти на физическите лица и бизнеса. Работим с всички банкови институции в Република България и познаваме условията за обединяване на задълженията в тях.

Най-голямото предимство на обединяване на задълженията е, че ще плащате само ЕДНА вноска, която е съобразена с Вашия бюджет. По този начин ще намалите месечните си разходи, ще увеличите разполагаемия си доход и ще получите по-добри и изгодни условия на кредита.

Особеност на обединяването на задълженията е, че много хора не са запознати със специфичната терминология. Това е причината понякога те да приемат условия, които не са оптимален вариант.

Ние Ви гарантираме, че това няма да се случи с Вас. Опитът, който имаме, ни дава възможността да Ви улесним и да отговорим на Вашите нужди и потребности.

След като се запознаем с кредитите, които имате, с техните условия, ще съберем оферти от всички банки, с които работим. След това ще сравним техните предложения и ще Ви представим единствено ТРИТЕ най-подходящи за Вас. Вие ще имате възможността да ги разгледате заедно с нас и да се запознаете с техните предимства и недостатъци. Отговаряйки на въпросите Ви, ще Ви помогнем да вземете информирано решение за Вашето бъдеще.

Call Now Button