Искате да инвестирате в своите краткосрочни нужди? Мечтаете да замените старите електроуреди и мебели или да направите малък ремонт на жилището си?

Вече не е нужно да се отказвате от идеите си или да ги отлагате за момент, когато имате средствата да ги реализирате. Потребителските кредити могат да отговарят на Вашиите текущи нужди. Те са краткосрочна инвестиция, която може да се използва за цели като удовлетворяване на лични потребности, закупуване или ремонт на кола, на жилище, закупуване на техника и други.

потребителски кредит
Доверете се на Немски ООД и ние ще Ви помогнем да откриете най-добрия потребителски кредит, БЕЗ да се ангажирате с обикаляне по банките.

Ние сме лицензиран кредитен посредник, който има дългогодишен опит в обслужване на нуждите на бизнеса и  физическите лица. Работим с всички банкови институции в Република България и сме запознати с техните потребителски кредити.

Наясно сме и с всички особености по потребителските кредити – получаване на оферта, кандидатстване, одобрение и усвояване. 

Това ни дава увереността, че можем да помогнем на всеки наш клиент да открие най-добрите условия, които да отговарят на неговите доходи и нужди.

Нашата цел е не просто да Ви предложим потребителски кредит, а да Ви съдействаме с нашите професионални съвети и опит. Ние вместо Вас разглеждаме всички предложени оферти от банките, сравняваме ги и Ви предлагаме ТРИТЕ най-изгодни.

По този начин Вие ще имате възможността да вземете информирано решение и да получите възможност да реализирате и най-смелите си мечти!

Call Now Button