Имате кредит, чиито условия вече не отговорят на нуждите Ви? Затруднявате се с обслужването му и с покриване на ежедневните си разходи? А може би имате нови идеи, които мечтаете да реализирате?

Не чакайте повече! Днес е идеалният момент да направите първата крачка към промяна и да рефинансирате задълженията си. Рефинансирането е най-добрият избор, когато имате един или няколко кредита, чиито условия вече не Ви устройват. Няма значение дали  искате да промените срок, лихвен процент или размер на кредит.

рефинансиране
Рефинансирането Ви предоставя възможност да:
  • предоговорите условията на настоящия си кредит;
  • погасите задълженията си и да ги обедините;
  • вземете по-голяма сума и да разполагате с остатъка й.

Друга особеност на рефинансирането е, че не е задължително да се случи в банката, в която е настоящия Ви кредит.

Доверете се на Немски ООД и ние ще Ви спестим дългото обикаляне по банките и водене на един и същ разговор с различни служители.

Ние сме лицензиран кредитен посредник, който не просто ще Ви предложи рефинансиране, а ще разбере нуждите Ви. Това означава, че с нас няма нужда се притеснявате за скрити условия, дребен шрифт и да сверявате всичко в Интернет.

Ние ще направим всичко това вместо Вас!

Дългогодишният ни опит с всички банкови институции в Република България ни дава увереността, че познаваме техните актуални кредитни продукти и условия за рефинансиране.

Затова имаме възможност да помогнем на физически лица и фирми да получат най-изгодните условия за рефинансиране. Сравняваме всички получени оферти и Ви представяме единствено най-изгодните от тях.

Това не само ще Ви улесни, а и дава възможност да обсъдите с нас офертите и да зададете всичките си въпроси.

Call Now Button